Flexwerk bij Arkin

De Flexpool van Arkin is onze interne flexibele pool, die wordt ingezet wanneer er tekort aan personeel ontstaat bij bijvoorbeeld ziekte of verlof. De Flexpool is onderverdeeld in twee verschillende disciplines: Zorg en Ondersteuning. De afdeling Zorg levert flexibele medewerkers voor de zorgfuncties binnen onze specialismes, waarbij de focus ligt op ervaren groepsbegeleiders en verpleegkundigen. De afdeling Ondersteuning levert flexibel personeel in ondersteunende functies zoals receptiewerk en zorgadministratie.

Als Flexmedewerker ben je op basis van een oproepcontract in dienst bij Arkin. Zo biedt flexwerken bij Arkin maximale vrijheid. Het aantal ingezette uren per week en de werkplekken bepaal jij in overleg met jouw Flexconsulent. Het Flexbureau biedt ontwikkeling, vrijheid en doorgroeimogelijkheden binnen Arkin.

Functies

Vanuit het Flexbureau is er een aantal functies die ingezet kan worden. Voor de discipline Zorg werken we met de functies van verpleegkundige, verzorgende IG, groepsbegeleider, activiteitenbegeleider en werkbegeleider. Voor de discipline Ondersteuning werken we met receptioniste en medewerker zorgadministratie.

Doorgroeimogelijkheden

​Arkin heeft 12 specialismes en 1 loopbaan. Samen met jouw Flexconsulent bespreek je jouw ontwikkeling, inzet, wensen en doorgroeimogelijkheden. Vanuit je rol als Flexmedewerker kan je meerdere specialismes en afdelingen ontdekken. Dit maakt dat je kan ontdekken wat bij jou past en je je kan ontwikkelen op meerdere gebieden. We denken graag mee en adviseren jou bij jouw keuze. Zo is het ook mogelijk om intern te kunnen doorstromen naar een andere afdeling.

Trainingen/cursussen

Het Flexbureau biedt verschillende trainingen en cursussen aan zodat jij je kan blijven ontwikkelen en je optimaal je werk kan uitoefenen.

Werken als Flex-arts

Werken als invalarts bij het Flexbureau is zeker een optie. Als Flex-arts zul je vooral ingezet worden in de roosters van de voorwachtdiensten op al onze psychiatrische klinieken. Soms kun je in overleg ingepland worden om voor langere tijd een vaste arts te vervangen.

Actuele vacatures als Flexmedewerker:

Groepsbegeleider Flexpool Forensisch/Crisis

Vind jij het fijn om regie te hebben over je eigenwerkrooster als groepsbegeleider? Maak kennis met de Flexpool van Arkin. Je leert bij ons verschillende afdelingen en specialismen kennen...
Bekijk vacature

Amsterdam 8 - 36 uur
MBO, HBO € 2.451 - € 3.863

Verpleegkundige Flexpool

Vind jij het fijn om regie te hebben over je eigenwerkrooster als verpleegkundige? Maak kennis met de Flexpool van Arkin. Je leert bij ons verschillende afdelingen en specialismen kennen...
Bekijk vacature

Amsterdam 4 - 36 uur
MBO, HBO € 2.451 - € 3.863