Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert bij Arkin houden wij ons aan de NVP sollicitatiecode. Deze code kan je vinden op de website van de NVP (de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling).

Als je gesolliciteerd hebt bij Arkin ontvang je een automatische ontvangstbevestiging. Vervolgens wordt je sollicitatie in behandeling genomen door de vacaturehouder en zal je op de hoogte gehouden worden van de vervolgstappen.

Interne en externe sollicitanten

Een vacature bij Arkin kan tegelijkertijd openstaan voor zowel interne als externe sollicitanten. Interne sollicitanten hebben voorrang op de sollicitatieprocedure.

Werving & Selectie

Voor een aantal functies bij Arkin doen wij een screeningonderzoek zoals een referentie-onderzoek, een diploma-onderzoek, BIG register-onderzoek, een assessment of een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvraag. Wij informeren je van te voren als wij een screeningonderzoek willen gaan doen.

In portefeuille

Geschikte sollicitanten die helaas niet zijn aangenomen worden bij Arkin voor 6 maanden in portefeuille gehouden voor eventuele andere passende vacatures.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.