Arkin Jeugd & Gezin

Arkin Jeugd & Gezin is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Kinderen en jongeren (0-23 jaar) komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornis, eetstoornis, gedragsstoornis, psychose en andere psychiatrische problematiek of een verslavingsprobleem.

Daarnaast hebben we ook een specialistisch aanbod voor relatie- of gezinsproblematiek zoals huiselijk geweld of ‘vechtscheidingen’. In nauwe samenwerking met onze partners in de jeugdzorg, opvoedondersteuning en onderwijs helpen wij jongeren en gezinnen om (weer) op eigen kracht verder te kunnen. Kinderen, jongeren en hun ouders uit de regio’s Amsterdam, Amstelland en Zaanstreek-Waterland kunnen terecht bij onze behandellocaties in Amsterdam en Diemen.

GZ-psycholoog | Orthopedagoog-Generalist bij Poli Wisselwerking

Ben jij GZ- psycholoog of orthopedagoog generalist die een uitdaging vindt in complexe psychische problemen bij jeugd en jong volwassenen? Lees dan verder!
Bekijk vacature

Diemen 24 - 36 uur
WO € 4.108 - € 6.264

Systeemtherapeut Centrum voor Relationele Therapie (Psycholoog, Orthopedagoog, SPV, HBO Verpleegkundige)

Het Centrum voor Relationele Therapie, onderdeel van Arkin Jeugd en Gezin, zoekt ter versterking van het team: Een ervaren systeemtherapeut (Psycholoog, Orthopedagoog,...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO, WO

GZ-psycholoog | orthopedagoog-generalist bij Poli Baarsjesweg

Ben jij GZ- psycholoog of orthopedagoog-generalist die een uitdaging vindt in complexe psychische problemen bij jeugd en jong volwassenen? Lees verder!
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
WO € 4.108 - € 6.264

GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist Project aan Huis

Ligt jouw hart bij het behandelen van jeugd en gezinnen in een ambulante setting? Ben jij graag op pad en pas jij je gemakkelijk aan in bijzondere situaties? Dan past deze functie...
Bekijk vacature

Diemen 24 uur
WO € 4.108 - € 6.264

Manager Behandelzaken Arkin Jeugd & Gezin

Werken als manager behandelzaken binnen een innovatieve en inhoudelijk interessante organisatie? Midden in een inspirerende Amsterdamse context is dit een uitdagende, zelfstandige positie...
Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
WO

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige | ervaren ggz Verpleegkundige | Innovatieve Psychiatrie ism Jeugdbescherming

Zie jij een liaison functie zitten tussen jeugdzorg en volwassenen GGZ? Wil je meer horen over wat deze pilot inhoudt? We maken graag kennis!
Bekijk vacature

Amsterdam 28 - 32 uur
HBO € 3.076 - € 4.785

Systeemtherapeut FACT Jeugd Baarsjesweg

Ben je Verpleegkundige, SPV of Psycholoog én heb je een NVRG-erkende systeemopleiding afgerond? Kom dan ons leuke enthousiaste FACT jeugdteam versterken!
Bekijk vacature

Amsterdam 32 - 36 uur
HBO, WO

Psychiater Poli Wisselwerking

Binnen ons team (8 psychiaters) ben jij als enthousiaste Kinder- & Jeugdpsychiater of Psychiater met affiniteit en ervaring met de jonge doelgroep of als startend medisch specialist,...
Bekijk vacature

Diemen 16 - 24 uur
WO € 8.221 - € 10.376
Samen Sterker!
ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Werken bij Arkin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin
Heb je een vraag? Chat met ons.