Traineeship verpleegkunde

Altijd al geïnteresseerd in werken in de GGZ? Maar heb je nooit de mogelijkheid gekregen? Dan is dit de kans om over te stappen! Arkin biedt een traineeship aan voor BIG geregistreerd verpleegkundigen ‘van buiten’ de GGZ of als je net klaar bent met de opleiding.

Het traineeship voor verpleegkundige bestaat uit een periode van 15 of 22 maanden. De eerste maand start je met een inwerktraject om Arkin beter te leren kennen. Na dit inwerktraject volgen er twee periodes van ieder 7 maanden, bij twee verschillende onderdelen van Arkin. Wil jij graag na die 15 maanden nog een andere doelgroep ontdekken? Dan is het mogelijk traineeship te verlengen met 7 maanden. Na de eerste inwerkmaand ga je als persoonlijk begeleider/verpleegkundige van cliënten zelfstandig aan de slag. Uiteraard wordt werkbegeleiding geboden.

Gedurende het traineeship krijg je een mentor en maakt supervisie deel uit van je traineeship. Vanzelfsprekend is deskundigheidsbevordering op maat, op het gebied van GGZ, voor ons belangrijk. Dit doen we via E-learning, blended- en klassikaal leren. Aandachtsgebieden zijn onder meer: psychopathologie, psychofarmacologie, herstelondersteunend werken, ambulantisering en crisisinterventie. Na afloop van het traineeship ontvang je een certificaat waarop staat welke GGZ modules je hebt gevolgd.

Heb je vragen neem dan contact op met Sophie de Haan – Kamp , Praktijkopleider via 06 29 29 96 36 . Je kan ook direct solliciteren op onderstaande vacatures.

Webinar Traineeship verpleegkundige GGZ

Wil jij alles te weten komen over ons traineeship en horen over de ervaringen van een verpleegkundige die de overstap heeft gemaakt? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Meld je nu aan voor de replay van ons webinar en ontdek wat ons traineeship te bieden heeft. Onze experten zullen je meenemen door de inhoud van het programma en een verpleegkundige trainee zal je vertellen over haar persoonlijke ervaringen. Mis deze kans niet om jouw toekomst in de GGZ te verkennen. Schrijf je nu in voor de replay van ons webinar!

Bekijk het webinar terug, klik hier

Bekijk de vacatures

Traineeship hbo verpleegkundige GGZ

Nieuwsgierig naar werken in de GGZ als verpleegkundige? Maak als verpleegkundige kennis met verschillende psychiatrische ziektebeelden, verschillende specialismen en soort werk gedurende...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
HBO € 2.451 - € 3.863

Traineeship mbo verpleegkundige GGZ

Nieuwsgierig naar werken in de GGZ als verpleegkundige? Maak als verpleegkundige kennis met verschillende psychiatrische ziektebeelden, verschillende specialismen en soort werk gedurende...
Bekijk vacature

Amsterdam 24 - 36 uur
MBO € 2.451 - € 3.863