NPI

Werken bij het NPI

Het NPI is een hooggespecialiseerd centrum voor behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen. We behandelen in de Randstad vanuit onze locaties in Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Trots zijn we op ons TOPGGz keurmerk en onze deskundige behandelaren zetten zich daarom iedere dag met veel passie in voor onze cliënten.

Voor wie jij dagelijks het verschil maakt...

Onze cliënten vragen om professionele zorg en ondersteuning. Jouw omgang met onze doelgroep vereist vaak specifieke vaardigheden en een gevoelig begrip voor de complexiteit hun psychische gezondheidsproblemen. Jouw inzet en betrokkenheid kan daarom het verschil maken in het verbeteren van hun welzijn. Je werkt in een specialistisch team samen met psychotherapeuten, onderzoeksassistenten, schematherapeuten en gz- en klinisch psychologen.

Over onze behandelmethodes

Het NPI biedt individuele behandeling, groepsbehandeling en intensieve behandeling aan. Deze therapieën bieden we ook blended aan. Dit betekent dat behandelingen zowel face-to-face als online gebeuren. Bij NPI online bieden we volledig online individuele schematherapie aan. Cliënten vanaf 12 jaar zijn bij ons welkom. Voor deze doelgroep hebben we een apart behandelaanbod.


Nieuwsgierig zijn

Lef tonen

Verbinding maken

Hoe wij werken

Wetenschappelijk onderzoek neemt een belangrijke plaats in bij het NPI. Onze behandelaren werken dan ook altijd volgens de laatste stand van de wetenschap. Veel collega’s zijn ook actief als opleider, docent of supervisor.

Wat zeggen medewerkers over NPI?

Waarom het werken bij NPI zo bijzonder is

Wanneer jij kiest voor een baan bij het NPI kies jij voor een werkgever die expertise, multidisciplinaire aanpak en onderzoek en innovatie zeer belangrijk vindt. Jouw inzet, betrokkenheid en kennis wordt daarom zeer gewaardeerd en we stimuleren continu jouw persoonlijke ontwikkeling.


Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Nicolaas den Ouden

Bel +31624910795

Of mail nicolaas.den.ouden@arkin.nl