Roads

Werken bij Roads

Roads begeleidt en re-integreert mensen met lichte tot zware psychiatrische problematiek, justitiële of een verslavingsachtergrond naar dagbesteding en werk. Door cliënten een maatschappelijke rol te geven, leggen wij de basis voor participatie en bieden wij cliënten een concreet toekomstperspectief. Arbeid is ons middel en doel. 

Als onderdeel van Arkin, beschikken wij over specialistische psychiatrische kennis en ervaring. Dit vullen we aan met een eigen aanbod training en therapie. Roads biedt werkplekken, activiteiten en dagbesteding op eigen locaties en bij reguliere werkgevers. Roads is actief in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Haarlemmermeer en Diemen. 

Werken is direct meedoen. Welkom zijn, verwacht worden en bijdragen: daar gaat het om!

Voor wie jij dagelijks het verschil maakt...

Als je bij Roads werkt, bied je mensen met een complexe psychiatrische problemen en/of verslavingsachtergrond perspectief. Je zorgt dat zij zich beter voelen doordat ze weer meedraaien in de maatschappij. Je werkt onder andere samen met werkbegeleiders, IPS jobcoaches, trajectcoaches re-integratie, vrijwilligers en deelnemers.

Waar wil jij werken bij Roads?

Sociale firma’s 

Roads heeft een aantal sociale firma’s. Winkels en bedrijven waar deelnemers arbeidsmatige dagbesteding kunnen doen of kunnen re-integreren. We hebben bijvoorbeeld firma’s op het gebied van horeca, facilitaire dienstverlening, houtbewerking, drukwerk en DTP, fietstechniek, ICT en transport.

Dagbesteding & verblijf 

Roads biedt dagbesteding in de hele regio, van Den Helder tot Amersfoort. Naast aanbod in eigen locaties, verzorgen we trajectcoaching en/of dagbesteding voor de klinieken van Arkin. Ook bieden we woonvormen aan voor mensen met psychische problemen of een verslaving. Denk aan onze Vriendenhuizen waar mensen - met ondersteuning - zelfstandig kunnen wonen. 

IPS & re-integratie 

Roads is gespecialiseerd in complexe re-integratie. Bijvoorbeeld bij langdurige ziekte, bij multiproblematiek en cliënten met een ggz-achtergrond. IPS (Individuele Plaatsing en Steun) is een re-integratiemethode voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, waarbij regulier werk centraal staat.

Bijdrage aan het herstelproces

Betrokkenheid en Impact

Verbinding maken

Hoe wij werken

Bij Roads is de werksfeer goed, heerst er geen hiërarchie en heb je eigen inbreng over hoe jij je werk wil uitvoeren. Ook kun je bij Roads heel veel interne trainingen volgen en je zo in verschillende richtingen verder ontwikkelen.

Wat zeggen medewerkers over Roads?

Waarom het werken bij Roads zo bijzonder is

Roads heeft het Blik op Werk Keurmerk, een onafhankelijk keurmerk voor de kwaliteit van diensten die bijdragen aan het duurzaam aan werk komen én blijven. Ook zijn we HKZ-Keurmerk, wat betekent dat Roads de cliënt centraal stelt, betrouwbare resultaten kan presenteren, voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg en voldoet aan de eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld.Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Petra du Pont

Mail Petra.du.pont@arkin.nl

Bel +31615961923