Arkin Ouderen

Werken bij Arkin Ouderen

Bij Arkin Ouderen werken goed opgeleide en gedreven professionals, elk met een eigen functie en specialiteit. Onze behandelaren richten zich op de ouder wordende mens als psychische, sociale en lichamelijke problemen een rol gaan spelen. Waar nodig stappen zij graag uit hun comfortzone voor een zo goed mogelijk behandelresultaat dat aansluit bij de omstandigheden en persoonlijke behoeften van onze clienten.

Onze behandellocaties 

Arkin Ouderen behandelt vanuit vier locaties. In Amstelveen bevindt zich de gesloten kliniek en poliklinisch behandelen wij vanuit drie verschillende plekken in Amsterdam. Wij geven zowel ambulante zorg als deeltijdbehandeling in groepsverband aan onze cliënten.

Over onze behandelmethodes

Polikliniek

Op onze polikliniek in Amsterdam hebben we diverse afdelingen gericht op verschillende problematieken. Denk hierbij aan de Geheugen Poli, Alcohol Poli, Somatische Poli en de Metabole Poli. Ook vindt hier de deeltijd groepsbehandeling plaats.

Kliniek

In onze Ouderen Kliniek in Amstelveen bieden we kortdurende behandeling aan ouderen die de draad in hun leven kwijt zijn en even niet meer voor zichzelf kunnen zorgen door psychische – of geheugenproblemen.

Ambulant

Vanuit onze poli werken de ambulant behandelaren. Zij bezoeken de cliënten thuis in Amsterdam en verplaatsen zich per fiets of ov door de hele stad.

Wat maakt het werken zo leuk?

Werken in de (poli)kliniek is zo boeiend vanwege de unieke kans om mensen te ondersteunen bij hun mentale gezondheid. Daarnaast werk je samen met een gepassioneerd team dat zich inzet op herstel van de cliënten. 

Ga je aan de slag als ambulant verpleegkundige dan is geen dag hetzelfde. Gemakkelijk op de fiets verplaats je je door Amsterdam om je cliënten thuis te bezoeken of je ontvangt ze op de polikliniek. 

Je werkt in een multidisciplinair team met onder andere (ambulant) verpleegkundigen, gz- en klinisch psychologen en psychiaters.  

Wat zeggen medewerkers over Arkin Ouderen?

Waarom het werken bij Arkin Ouderen zo bijzonder is


Onze doelgroep heeft al een heel leven achter zich. Dit maakt het een zeer interessante doelgroep die vaak veel te vertellen heeft. Jij kunt als behandelaar in de laatste fases van hun leven ervoor zorgen dat deze betekenisvol blijft.


Enthousiast? Vragen?
Neem contact op met mij.


Petra du Pont

Mail Petra.du.pont@arkin.nl

Bel +31615961923