Stages

Stages zijn een prachtige manier om te ontdekken of een loopbaan binnen de ggz bij jou past. Wij bieden met name stageplekken voor zorgfuncties. In mindere mate bieden we agogische stages. Hieronder vind je per opleiding de stagemogelijkheden.

Belangrijk

De begeleiding van stagiaires vinden we erg belangrijk. Om de kwaliteit van de begeleiding te kunnen garanderen hebben we een beperkt aantal stageplekken. Hiervoor werken we samen met bepaalde onderwijsinstellingen. Sollicitaties van studenten die aangesloten zijn bij andere instellingen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Verpleegkundige stages

Wij bieden stages aan studenten van de onderwijsinstellingen:

  • Hogeschool van Amsterdam
  • Hogeschool InHolland (Noord Holland)
  • ROCTOP

Ben je een leerling van een van deze onderwijsinstellingen? Meld je dan aan via het stagebureau van je opleiding.
Zoek je een stage vanuit een andere onderwijsinstelling? Momenteel kunnen wij jou geen stageplek bieden en nemen een eventuele sollicitatie niet in behandeling.

Social work/Maatschappelijk werk & dienstverlening

Wij bieden stages aan studenten van de onderwijsinstellingen:

  • Hogeschool van Amsterdam;
  • Hogeschool InHolland Amsterdam.

We bieden weer stagemogelijkheden vanaf februari 2024.

Volg je als student een van genoemde opleidingen aan een van de genoemde onderwijsinstellingen en zoek je per september 2023 een stage?

Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar : stuur e-mail

Zoek je een stage vanuit een andere opleiding of onderwijsinstelling? Momenteel kunnen wij jou geen stageplek bieden en nemen een eventuele sollicitatie niet in behandeling.

Maatschappelijke Zorg / Sociaal Werker of Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Wij nemen stagiaires aan van de onderwijsinstelling uit de regio van Amsterdam Ben je student van een van de opleidingen aan een onderwijsinstelling uit de regio van Amsterdam?
Stuur dan je motivatiebrief en cv naar: stuur e-mail

WO Psychologie/Pedagogie stages

Arkin en de specialismen van Arkin hebben een beperkt aantal stageplaatsen. Wij hebben afspraken met Amsterdamse universiteiten waar onze vrijkomende stageplaatsen bij de stagecoördinatoren gemeld worden. Wanneer daar stageplaatsen bekend zijn kun je zelf rechtstreeks daarop solliciteren. Open sollicitaties, naar Arkin-informatiepunten of Arkin-recruitment gestuurde stageverzoeken kunnen niet in behandeling worden genomen. Het betreft de studies Psychologie, Neuropsychologie, Forensische Psychologie en Orthopedagogie.

Stages op het hoofdkantoor

Een enkele keer bieden wij een stage aan op ons hoofdkantoor in Amsterdam.  Deze ‘niet zorginhoudelijke opleidingen’ komen sporadisch voor. Als we een stagemogelijkheid hebben, dan kun je deze vinden op deze pagina bij de vacatures.

Er zijn op dit moment geen vacatures binnen dit segment.