Ontmoet verpleegkundig specialist Roshie

Naam: Roshie Naseer
Functie: Verpleegkundig specialist – Polikliniek verslavingszorg
Specialisme: Jellinek

“Bij Jellinek mag je out-of-the-box denken. Elke cliënt is anders en daarom is het zo dat je niet alleen maar het protocol moet volgen, maar je ook moet luisteren naar de cliënt. Zo haal je vaak de scherpe randjes er vanaf en zie je wat iemand nodig heeft om het vol te houden. Gelukkig krijg je hiervoor binnen Jellinek alle ruimte voor.

Het werk is heel divers en dat vind ik er zo leuk aan. Vanuit Jellinek wordt er ook echt gekeken naar waar je kracht als verpleegkundig specialist zit, waar je goed in bent en wat er bij je past. Je kunt dan ook grote invloed uitoefenen op de invulling van je functie. Zelf ben ik veel bezig met behandelingen, waaronder CGT, ACT ADHD-diagnostiek en coaching, het voorschrijven van medicatie en begeleiding van leerlingen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en als je ergens behoefte aan hebt wordt er met je meegedacht. Op die manier zorgt Jellinek ervoor dat je beter wordt en je je beter voelt in je werk. Binnen Jellinek en Arkin kun je sparren met veel collega-verpleegkundig specialisten en is er een actieve vakgroep.

Zelf heb ik voor Jellinek specifiek gekozen, omdat er ook zelf onderzoek wordt gedaan. Je merkt ook aan je collega’s dat er veel onderzoek gedaan wordt of een behandeling wel echt voor iemand werkt. Hierdoor krijgt de cliënt de beste zorg en dat motiveert mijzelf ook. Ik kan namelijk uitstralen dat onze behandelingen effectief zijn en dat we onszelf blijven ontwikkelen. Daarbij is het ook goed om te blijven kijken wat de cliënt nodig heeft en hoe wij deze zorg kunnen verbeteren.

Voor mij is een werkdag pas succesvol als de cliënt tevreden is en zich sterker voelt. Het is altijd mooi om te zien dat de behandeling werkt. En als we zien dat een behandeling niet tot een goed einde komt en er onderliggende diagnoses of factoren naar voren komen, dan nemen wij contact op met andere specialismen binnen Arkin om te bespreken wat er mogelijk is. Je doet dit werk niet alleen, we helpen elkaar ondanks dat iedereen een eigen specialisme heeft. We hebben namelijk een gezamenlijk doel: dat de cliënt de beste zorg krijgt die het nodig heeft.”

Enthousiast geworden over het werken bij Jellinek? Bekijk snel de vacatures, klik hier